ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

venice2

ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ 7 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ  ΒΟΛΟ, ΛΑΡΙΣΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

18/04, 21/04, 28/04

7 ΗΜΕΡΕΣ / 6 NYXTEΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ ΜΕ  ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΠΟ 369 €

1η ημέρα : ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΜΠΑΡΙ – ΕΝ ΠΛΩ

Συγκέντρωση και αναχώρηση για την Ηγουμενίτσα. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για το λιμάνι του Μπάρι .Διανυκτέρευση εν πλω.

2η ημέρα : ΜΠΑΡΙ – ΠΟΜΠΗΙΑ – ΡΩΜΗ

Άφιξη και πρώτος μας σταθμός η νεκρόπολη της Πομπηίας.Στην ιστορική πόλη, που καταστράφηκε το 79μ.χ. από τις στάχτες του Βεζούβιου, θα θαυμάσουμε τον αρχαίο ναό του Απόλλωνα και της Αρτέμιδος, την Πύλη του Νέρωνα, την πανέμορφη αρχαία αγορά, το περιμετρικό τείχος , τους πετρόστρωτους δρόμους, τις κατοικίες των αρχόντων με τις τοιχογραφίες και το Ιπποδάμειο πολεοδομικό σύστημα. Κατόπιν αναχωρούμε για την «αιώνια πόλη » Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Πρώτη γνωριμία με την πόλη.

3η ημέρα: ΡΩΜΗ (ξενάγηση στην πόλη και τα μουσεία Βατικανό)

Πρωινό και ξενάγηση στην πόλη Σύμβολο ,που δεν έχει πάψει να γοητεύει τον κάθε επισκέπτη της. Θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε τις κατακόμβες το Αυρηλιανό τείχος , την πιάτσα Βενέτσια με το μνημείο του Αγνώστου στρατιώτη, το λόφο Παλατίνο , το Τίβερη ποταμό, το νησί Τιβερίνα , το κάστρο του Αγίου Αγγέλου και τη Φοντάνα ντι Τρέβι. Θα συνεχίσουμε την ξενάγηση μας με την Βασιλική του Αγίου Πέτρου αλλά και τα περίφημα μουσεία στο Βατικανό Το απόγευμα ελεύθερο για να απολαύσετε την βόλτα σας στην εορταστική πόλη.

4η ημέρα: ΡΩΜΗ -ΣΙΕΝΝΑ-ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ -ΒΕΝΕΤΙΑ

Πρωινό και αναχώρηση . Πρώτη μας στάση στην Σιένα.Σύντομη περιήγηση στην μεσαιωνική πόλη. Μέσα από μια θαυμάσια διαδρομή, φτάνουμε στην Φλωρεντία. Ακολουθεί ξενάγηση στην πατρίδα της Αναγέννησης , όπου θα γνωρίσουμε από κοντά την Πιάτσα ντε λα Σινιορία, την εκκλησία Σάντα Κρότσε με τους τάφους του Δάντη και του Γαλιλαίου, το Πόντε Βέκκιο και την ιστορική πλατεία του Καθεδρικού Ναού με το καμπαναριό, την Παναγία των Λουλουδιών και το ιστορικό Βαπτιστήριο. Χρόνος ελεύθερος και στην συνέχεια αναχώρηση για την Βενετία. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. (περιοχή Μέστρε) και πρώτη γνωριμία με την πόλη.

5η ημέρα: ΒΕΝΕΤΙΑ (ξενάγηση)

Πρωινό και ξεκινάμε την ξενάγηση μας. Στην ρομαντική πόλη που είναι χτισμένη πάνω σε 119 νησιά τα οποία περιτριγυρίζονται από γραφικά κανάλια που ενώνονται με μικρές γέφυρες, θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε την πλατεία του Αγ.Μάρκου με την ομώνυμη εκκλησία, το μεγαλοπρεπές καμπαναριό, τον πύργο των Μαυριτανών , το παλάτι των Δόγηδων, την γέφυρα των Στεναγμών και τέλος θα επισκεφθούμε ένα από τα εναπομείναντα εργαστήρια κατασκευής του διάσημου γυαλιού Μουράνο.

6η ημέρα : ΑΝΚΟΝΑ- ΑΠΟΠΛΟΥΣ ΓΙΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Πρωινό και αναχώρηση για το λιμάνι της Ανκόνα . Τακτοποίηση στις καμπίνες μας και απόπλους για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

7η ημέρα : ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

Άφιξη και άμεση αναχώρηση για την πόλη μας με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό

Περιλαμβάνονται :

  • Μετακινήσεις και περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Ακτοπλοικά εισιτήρια για την διαδρομή Ηγουμενίτσα-Μπάρι/ Ανκόνα-Ηγουμενίτσα σε 4κλινες εσωτερικές καμπίνες
  • ξενοδοχεία 4*
  • ημιδιατροφή
  • Συνοδό του γραφείου μας
  • Ταξιδιωτική ασφάλιση

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται.
  • Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  • Checkpoint (20€)
  • Δημοτικοί φόροι στα ξενοδοχεία

Σημείωση: Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν*

 

Δείτε εδώ όλα τα προγράμματα Ιταλία

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟΥΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ

florence (2)

florence1

rome3

Δημιουργία & Φιλοξενία της Ιστοσελίδας by MANBIZ ISP

Bookmark and Share
eXTReMe Tracker