ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

venice2

7 ΗΜΕΡΕΣ / 6 NYXTEΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ ΜΕ  ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ 349 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΒΟΛΟ, ΛΑΡΙΣΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

κάθε Δευτέρα 22/10 & 25/10

1η ημέρα : ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΜΠΑΡΙ – ΕΝ ΠΛΩ

Συγκέντρωση και αναχώρηση για την Ηγουμενίτσα. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για το λιμάνι του Μπάρι .Διανυκτέρευση εν πλω.

2η ημέρα : ΜΠΑΡΙ – ΠΟΜΠΗΙΑ – ΡΩΜΗ

Άφιξη και πρώτος μας σταθμός η νεκρόπολη της Πομπηίας.Στην ιστορική πόλη, που καταστράφηκε το 79μ.χ. από τις στάχτες του Βεζούβιου, θα θαυμάσουμε τον αρχαίο ναό του Απόλλωνα και της Αρτέμιδος, την Πύλη του Νέρωνα, την πανέμορφη αρχαία αγορά, το περιμετρικό τείχος , τους πετρόστρωτους δρόμους, τις κατοικίες των αρχόντων με τις τοιχογραφίες και το Ιπποδάμειο πολεοδομικό σύστημα. Κατόπιν αναχωρούμε για την «αιώνια πόλη » Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Πρώτη γνωριμία με την πόλη.

3η ημέρα: ΡΩΜΗ

Πρωινό και ξεκινάμε την γνωριμία μας με την πόλη Σύμβολο ,που δεν έχει πάψει να γοητεύει τον κάθε επισκέπτη της. Θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε τις κατακόμβες το Αυρηλιανό τείχος , την πιάτσα Βενέτσια με το μνημείο του Αγνώστου στρατιώτη, το λόφο Παλατίνο , το Τίβερη ποταμό, το νησί Τιβερίνα , το κάστρο του Αγίου Αγγέλου και τη Φοντάνα ντι Τρέβι. Θα συνεχίσουμε την ξενάγηση μας με την Βασιλική του Αγίου Πέτρου. Το απόγευμα ελεύθερο για να απολαύσετε την βόλτα σας στην πόλη.

4η ημέρα: ΡΩΜΗ -ΣΙΕΝΝΑ-ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ

Πρωινό και αναχώρηση . Πρώτη μας στάση στην Σιένα.Σύντομη περιήγηση στην μεσαιωνική πόλη. Μέσα από μια θαυμάσια διαδρομή, φτάνουμε στην Φλωρεντία. Ακολουθεί ξενάγηση στην πατρίδα της Αναγέννησης , όπου θα γνωρίσουμε από κοντά την Πιάτσα ντε λα Σινιορία, την εκκλησία Σάντα Κρότσε με τους τάφους του Δάντη και του Γαλιλαίου, το Πόντε Βέκκιο και την ιστορική πλατεία του Καθεδρικού Ναού με το καμπαναριό, την Παναγία των Λουλουδιών και το ιστορικό Βαπτιστήριο. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.

5η ημέρα:ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ – ΒΕΝΕΤΙΑ

Πρωινό και ξεκινάμε και στην συνέχεια αναχώρηση για την Βενετία. Ξεκινάμε την περιήγηση μας στην ρομαντική πόλη που είναι χτισμένη πάνω σε 119 νησιά τα οποία περιτριγυρίζονται από γραφικά κανάλια που ενώνονται με μικρές γέφυρες, θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε την πλατεία του Αγ.Μάρκου με την ομώνυμη εκκλησία, το μεγαλοπρεπές καμπαναριό, τον πύργο των Μαυριτανών , το παλάτι των Δόγηδων, την γέφυρα των Στεναγμών και τέλος θα επισκεφθούμε ένα από τα εναπομείναντα εργαστήρια κατασκευής του διάσημου γυαλιού Μουράνο. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. (περιοχή Μέστρε) .

6η ημέρα : ΑΝΚΟΝΑ- ΑΠΟΠΛΟΥΣ ΓΙΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Πρωινό και αναχώρηση για το λιμάνι της Ανκόνα . Τακτοποίηση στις καμπίνες μας και απόπλους για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

7η ημέρα : ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

Άφιξη και άμεση αναχώρηση για την πόλη μας με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό.

Περιλαμβάνονται :

  • Μετακινήσεις και περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Ακτοπλοικά εισιτήρια σε 4κλινες εσωτερικές καμπίνες
  • ξενοδοχεία 4*
  • ημιδιατροφή ( εκτός πλοίου)
  • Συνοδό του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής εύθυνης

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται.
  • Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  • Checkpoint (20€)
  • Δημοτικοί φόροι στα ξενοδοχεία ( 18 ευρώ ) δύναται να διαφοροποιηθεί βάσει οδηγίας

Σημείωση: Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν*

Το ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ έχει στο σύνολο 4 διανυκτερευσεις στα ξενοδοχεία και 2 εν πλώ

Δείτε εδώ όλα τα προγράμματα Ιταλία

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟΥΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ

florence (2)

florence1

rome3

Δημιουργία & Φιλοξενία της Ιστοσελίδας by MANBIZ ISP

Bookmark and Share
eXTReMe Tracker