ΑΙΒΑΛΙ – ΣΜΥΡΝΗ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΟΔΙΚΩΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΑΙΒΑΛΙ, ΣΜΥΡΝΗ

ΟΔΙΚΩΣ ΑΠΟ ΒΟΛΟ, ΛΑΡΙΣΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΗ,ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,

4 ΗΜΕΡΕΣ / 3 ΝΥΧΤΕΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΠΟ 135 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ καθε Πέμπτη

 

1η ημέρα: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ-ΑΙΒΑΛΙ-ΤΡΟΙΑ

Συγκέντρωση στα γραφεία μας και πρωινή αναχώρηση. Διέλευση συνόρων με στάση στο κατάστημα αφορολογήτων ειδών DUTY FREE. Είσοδος στην Τουρκία. Διέλευση από Κεσάνη & Καλλίπολη. Διάβαση του «Αιγός Ποταμοί» και της αρχαίας Σηστού. Άφιξη στην Μάδυτο (Εσέαμπατ) απ΄οπου θα πάρουμε το πλοίο για Δαρδανέλια (Τσανάκκαλε). Αποβίβαση και ελεύθερος χρόνος στην πόλη για ανταλλαγή χρημάτων. Συγκέντρωση και αναχώρηση για την Ομηρική Τροία. Άφιξη και ξενάγηση στην πόλη που καταστράφηκε & χτίστηκε 9 φορές! Ζήστε το ΕΠΟΣ της Ιλιάδας «μεταφορικά» ανάμεσα σε Ήρωες όπως ο Αχιλλέας, ο Έκτορας, ο Αίαντας, ο Πρίαμος, ο Αγαμέμνονας, ο Πάρις, ο Οδυσσέας, ο Ρήσος, ο Μενέλαος & άλλοι. Γεύμα ατομικά. Αναχώρηση για το Αιβαλί. Άφιξη στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια.

2η ημέρα: ΣΜΥΡΝΗ-ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

Σήμερα θα επισκεφθούμε την πολυτραγουδισμένη Σμύρνη.Άφιξη στην Σμύρνη,βόλτα,περιήγηση με το πούλμαν στην ιστορική προκυμαία και στο Βελούδινο κάστρο (κατιφέ καλέ).Χρόνος ελεύθερος για αγορές και φαγητό. Συγκέντρωση και αναχώρηση για επιστροφή.

3η ημέρα: ΑΡΧΑΙΑ ΠΕΡΓΑΜΟΣ

Αναχώρηση για επίσκεψη στο εργοστάσιο Αλαβάστρινων ειδών και όνυχα (τα καλύτερα ορυκτά στη Μ.Ασία). Επίσκεψη και ξενάγηση στην Αρχαία Πέργαμο. Θα δούμε το Αρχαιολογικό μουσείο, την Βασιλική του Αγίου Ιωάννη (κόκκινη αυλή), την Ακρόπολη και την παλιά ελληνική συνοικία. Επιστροφή το απόγευμα στο Αιβαλί. Ξεκούραση. Το βράδυ προαιρετικά έξοδος για διασκέδαση με πρόγραμμα με Ελληνικό χρώμα (Καλλιτέχνες από Ελλάδα).

4η ημέρα: ΜΟΣΧΟΝΗΣΙ-ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Περιήγηση στο “τραπέζι του Διαβόλου” του περίφημου κόλπου, από όπου θα θαυμάσουμε τον πανέμορφο κόλπο από ψηλά. Επίσκεψη στο μεγάλο Μοσχονήσι και στη συνέχεια ελεύθεροι στην αγορά. Το ταξίδι της επιστροφής ξεκινά. Άφιξη στο Τσανάκαλε. Διάπλους Ελλησπόντου με το F/Β για την Ευρωπαϊκή ακτή. Άφιξη στην πανέμορφη Καλλίπολη γενέτειρα της εθνικής μας τραγουδίστριας Σοφίας Βέμπο. Αναχώρηση για τα σύνορα και άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.

Περιλαμβάνονται

  • Μεταφορά με  κλιματιζόμενα λεωφορεία
  • Εισιτήρια F/B Ελλησπόντου με επιστροφή
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο της επιλογής σας
  • Πρωινό και ένα γεύμα ή δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • Περιηγήσεις-ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Έμπειρο αρχηγό-συνοδό του γραφείου
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν Περιλαμβάνονται:

Είσοδοι μουσείων,αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

smirni pergamos ephesus
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟΥΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ

Δημιουργία & Φιλοξενία της Ιστοσελίδας by MANBIZ ISP

Bookmark and Share
eXTReMe Tracker